Новий виробничий комплекс
Група Компаній Інтерфом запланувала дещо грандіозне і втілює це із неймовірним завзяттям! Стартувало будівництво нових виробничих майданчиків для суттєвого збільшення потужності підприємства Інтерфом-Захід.

Новий виробничий комплекс дозволить реорганізувати виробництво пінополіуретану (ППУ) впроваджуючи європейські стандарти з екологічної безпеки та захисту довкілля. Реорганізація також дозволить збільшити в 2 рази обсяги виробництва пін та в тричі збільшити складські приміщення. Ці кроки дозволять не лише задовольнити постійний попит на високоякісну продукцію ГК Інтерфом, але й впевнено посилити експортний потенціал Компанії.

Важливі зміни відбудуться і на виробничому майданчику товарів побутового призначення. Значно розширена площа дозволить доукомплектувати виробничі потужності, збільшивши обсяг виробництва побутових губок на 100%. У планах також встановлення обладнання для лінії з виробництва пакетів та інших товарів групи хаусхолд.

Але й це ще не все! Нові можливості відкриваються й для матрацного напрямку. Оновлений виробничий комплекс для усіх типів матраців матиме найсучасніше устаткування для виготовлення та пакування, дозволяючи впровадити ексклюзивні, для вітчизняного ринку, технології.

Отже, чекаємо на приголомшливе оновлення Інтерфом-Захід вже цієї осені, що, безумовно,надасть шаленого імпульсу сфері виробництва та переробки еластичного пінополіуретану в Україні!

Слідкуйте за новинами, щоб дізнатись більше!
13 травня 2023