ГК ІНТЕРФОМ відкриває нові виробництва
Наша компанія продовжує підтримувати економічний фронт та робить усе можливе для збереження робочих місць і забезпечення задоволення попиту на ринку продукції товарів повсякденного вжитку українського виробництва.
Найгарячішим викликом воєнного часу для високотехнологічного виробництва, є організація безпеки працівників та безкомпромісне дотримання високого рівня якості продукції.

Керуючись цим, в Групі Компаній ІНТЕРФОМ, відбулися трансформації у виробничій та логістичній моделях: відкрито лінію із виготовлення ортопедичних подушок на заводі Інтерфом (м. Обухів, Київська область), реалізовано запуск виробничих потужностей для ортопедичних матраців на заводі Інтерфом-Захід (м. Хоростків, Тернопільська область), облаштована нова лінія з випуску побутових губок на заводі Інтерфом-Дніпро (м. Синельникове, Дніпропетровська область).

Відкриття нових майданчиків, стає безумовною перевагою для наших клієнтів, завдяки вдосконаленню логістичних маршрутів та забезпеченню стабільності усіх замовлень.

Ми працюємо заради затишку і комфорту у кожній оселі! Продовжуємо роботу, наближаємо перемогу, піклуємось про майбутнє!
08 травня 2022